Η ομάδα

Αυτή είναι η δική μας ομάδα.

Μια δυνατή, χαμογελαστή dream team από έμπειρους γεωπόνους, κηπουρούς και επαγγελματίες του κήπου, που ξεχωρίζει για την επιστημονική κατάρτιση και την μακρόχρονη εμπειρία της.

Μια ομάδα που ξέρει καλά τη δουλειά της και έχει όλα τα αναγκαία μέσα για να την ολοκληρώσει γρήγορα, εύκολα και απόλυτα πετυχημένα. Αυτή είναι άλλωστε η δική μας δύναμη. Οι άνθρωποι μας. Έχουν επιλεγεί με ιδιαίτερα αυστηρά κριτήρια και πρώτα από όλα για το πάθος, την αφοσίωση, την επιμονή τους στην ποιότητα. Οι περισσότεροι παραμένουν πολλά χρόνια κοντά μας και ανήκουν στη μεγάλη μας οικογένεια.

Η διαρκής και συστηματική μετεκπαίδευση των ανθρώπων μας είναι βασική μας προτεραιότητα. Σε τακτά χρονικά διαστήματα διοργανώνουμε σεμινάρια με εξειδικευμένους εισηγητές, που παρουσιάζουν τις σύγχρονες διεθνείς τάσεις, με έμφαση σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας. Αυτό βοηθά την ομάδα να βελτιώνει την απόδοση της παρακολουθώντας τις εξελίξεις αλλά και να αφομοιώνει τη φιλοσοφία και το όραμα μας, για συνεχή καινοτομία.

“Ένας κήπος μεγαλώνει ανθρώπους και φυτά” λέει ένα ρητό και εμείς ξέρουμε ότι είναι αλήθεια. Είμαστε η τρίτη γενιά αυτής της εταιρίας και νοιώθουμε πως η ζωή μας, ανήκει στην φροντίδα και την προστασία ενός “πράσινου” κόσμου. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε, το έχουμε διαλέξει και το υπηρετούμε με σεβασμό και αληθινό μεράκι. Συνεχίζουμε με το ίδιο όραμα, που μας κληροδότησαν οι προηγούμενες γενιές όμως κάνουμε βήματα στο μέλλον. Νοιώθουμε περήφανοι που χτίσαμε μια σύγχρονη εταιρία, με μεγάλη αποδοχή από πελάτες και συνεργάτες αλλά δεν σταματάμε σε αυτό. Επιδιώκουμε διαρκώς να αναβαθμίζουμε το αντικείμενο της δουλειάς μας, να είμαστε μπροστά από τις εξελίξεις. Αναζητάμε σε όλο τον κόσμο νέες μεθόδους και τεχνοτροπίες που διευρύνουν τις γνώσεις μας και μας βοηθούν να παραμένουμε πρωτοπόροι. Σταθερή μας θέση που επιβραβεύεται όλα αυτά τα χρόνια παραμένει η ποιότητα των σχέσεων που δημιουργούμε με πελάτες και συνεργάτες και είμαστε σίγουροί πως αυτή είναι η σημαντικότερη παράμετρος, που μας οδήγησε στην επιτυχία.

Νίκος & Φωτεινή Βασιλειάδη

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

vasiliadis

Βασιλειάδης Νίκος

Γενικός Διευθυντής


Πτυχιούχος Τεχνολόγος Μηχανικός, με ειδικότητα στα έργα υποδομής, ηγείται του Garden Center από το 1993, δίνοντας νέα ώθηση στην εταιρία. Η σύγχρονη οπτική του για την επιχειρηματικότητα, το ταλέντο, η επιμονή στην ποιότητα, η δημιουργική προσέγγιση αλλά και η αγάπη του για το πράσινο είναι τα στοιχεία, που τον οδήγησαν στην κορυφή του κλάδου.

vasiliadou

Bαλασάκη – Βασιλειάδου Φωτεινή

Διεύθυνση Οικονομικών & Ανθρωπίνων Πόρων


Πτυχιούχος του North College Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα Tourist Management. Οργανωτική, ήρεμη και αποτελεσματική είναι από το 1990 υποδιευθύντρια του garden center, υπεύθυνη Ανθρωπίνων Πόρων. Έχει διατελέσει στέλεχος τουριστικών επιχειρήσεων και διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην οργάνωση και διοίκηση εταιριών. Πρώτα από όλα όμως η Φωτεινή είναι… πάντα φωτεινή και χαμογελαστή.

efi vasiliadou

Βασιλειάδου Έφη

Υπεύθυνη Marketing


Πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων είναι η νέα δύναμη της οικογένειας Βασιλειάδη. Τομέας της, η επικοινωνιακή στρατηγική, η επαφή με τον πελάτη, η αξιοποίηση των εργαλείων του marketing. Ήρεμη, ανεξάρτητη και ενθουσιώδης δίνει το δικό της στίγμα στην ομάδα στελεχών της επιχείρησης και στοχεύει να συνεχίσει την οικογενειακή παράδοση, συνδυάζοντάς την με τη σύγχρονη ματιά της γενιάς της.

kouthouri

Kουθούρη Ελένη

Τμήμα Λογιστηρίου


Πτυχιούχος Ιταλικής φιλολογίας του ΑΠΘΔιοικητική υπάλληλος του Garden Center Βασιλειάδη, τα τελευταία 13 χρόνια, ασχολείται με θέματα λογιστηρίου και έχει συμβάλλει ουσιαστικά στην οργάνωση της εταιρίας. Δυναμική, αξιόπιστη με ομαδικό πνεύμα, χιούμορ και καλή διάθεση είναι ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους, συνεργάτες, πελάτες και προμηθευτές.

konstantinidou

Λουκία Κωνσταντινίδου

Κεντρική Γραμματεία


Από το 2010 βρίσκεται στο Garden Center Βασιλειάδη. Η εργασία της στη γραμματεία βοηθά να λυθούν προβλήματα, να δοθούν απαντήσεις, να γίνουν όλα όπως και όταν πρέπει. Με ευγένεια, καλή διάθεση και απόλυτο επαγγελματισμό, θέλει, ξέρει και μπορεί να εξυπηρετήσει άμεσα τις επιθυμίες και ανάγκες κάθε πελάτη και προμηθευτή.

xarizopoulos

Μανώλης Χαριζόπουλος

Τμήμα Προμηθειών


Εργάζεται στο Garden Center Βασιλειάδη από το 2013, έχει την εμπειρία και τη γνώση που χρειάζεται για να επιλέγει προϊόντα που ανταποκρίνονται στα ποιοτικά κριτήρια της εταιρία μας και που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας, πάντα φυσικά στην καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

gkioka

Τζούλια Γκιόκα

Γραμματεία Τεχνικού Τμήματος


Είναι εκεί και φροντίζει για όλα. Από τα 2006 που εργάζεται στο τεχνικό τμήμα της εταιρίας, ως γραμματέας έχει αναλάβει τη σωστή οργάνωση και λειτουργία όλων των διοικητικών εργασιών του τεχνικού τμήματος. Γρήγορη, έξυπνη και αποτελεσματική και πάντα διαθέσιμη να εξυπηρετήσει.

dalamanos

Δαλαμάνος Δημήτρης

Υπεύθυνος Συντήρησης Κήπων


Πτυχιούχος μηχανικός – ηλεκτρονικός, τεχνολογικών εφαρμογών. Εργάζεται στο Garden Center Βασιλειάδη από το 1998, ενώ από το 2013 είναι προϊστάμενος του τμήματος Garden Care, υπεύθυνος συντήρησης κήπων. Έχει μεγάλη εμπειρία σε θέματα αρχιτεκτονικής τοπίου, που αποκτήθηκε από την καθημερινή του ενασχόληση αλλά και τη συνεχή μετεκπαίδευση, που προσφέρει η εταιρία στα στελέχη της. Επικοινωνιακός, πρόθυμος και εργατικός είναι προσανατολισμένος στη φροντίδα κήπων, που ξεχωρίζουν για την ομορφιά τους.

kirtsos

Δημήτρης Kύρτσος

Γεωπόνος, Garden Care


Πτυχιούχος γεωπόνος Α.Π.ΘΑπό το 2004 που ενσωματώθηκε στην ομάδα του Garden Center Βασιλειάδη ασχολείται με την προώθηση συνεργασιών, στο χώρο του σχεδιασμού και της συντήρησης κήπων. Η επιστημονική του κατάρτιση και η αγάπη του για το φυσικό περιβάλλον δίνει πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα. Είναι άτομο συνεργάσιμο, φιλικό και ιδιαίτερα ενημερωμένο στο αντικείμενο της δουλειάς του.

sakelaris

Κώστας Σακελλάρης,

Ποιοτικός Έλεγχος, Garden Design


Πτυχιούχος Δασολόγος Α.Π.ΘΑσχολείται με τον έλεγχο ποιότητας κήπου και με την εξυπηρέτηση πελατών. Εργάζεται στο Garden Center Βασιλειάδη από το 2007 και έχει κερδίσει το σεβασμό και την εκτίμηση όλων με την ποιότητα του χαρακτήρα του αλλά και την επιστημονική του γνώση, που εξελίσσεται διαρκώς. Η προϋπηρεσία του σε δασαρχεία, σε τοπογραφικές, διαχειριστικές και τεχνικές μελέτες αλλά και οι τρέχουσες καθημερινές προκλήσεις στο αντικείμενο, τον κάνουν αναντικατάστατο μέλος της ομάδας.

pateraki

Πατεράκη Μαρία

Αρχιτέκτων, Garden Design


Πτυχιούχος Γεωπόνος – Αρχιτέκτων Τοπίου Α.Π.Θ. Η αγάπη της για τη φύση και το σχεδιασμό την οδήγησαν στην ιδανική θέση στην εταιρία Garden Center Βασιλειάδη. Ασχολείται με την προώθηση συνεργασιών στον τομέα του σχεδιασμού, της κατασκευής και συντήρησης έργων Αρχιτεκτονικής Τοπίου. Η επιστημονική της κατάρτιση σε συνδυασμό με την καλλιτεχνική της φύση, δίνουν πάντα τα ιδανικά αποτελέσματα.

miniotaki

Μηνιωτάκη Κλειώ

Αρχιτέκτων, Garden Design


Απόφοιτη Αρχιτεκτονικής & Αρχιτεκτονικής Τοπίου του City University of New York με μεταπτυχιακό στον πολεοδομικό σχεδιασμό. Μετά από δεκαετή εργασία σε αρχιτεκτονικό γραφείο της Νέας Υόρκης μετέφερε τις γνώσεις της, την εμπειρία της και τη λαχτάρα για δημιουργία στο Garden Center Βασιλειάδη με τα οποία συνεργάζεται από το 2001.

ΤΜΗΜΑ GARDEN FOR ALL

strava

Στράβα Χρυσούλα

Διευθύντρια τμήματος Garden for all


Πτυχιούχος τεχνολόγος γεωπονίας Τ.Ε.Ι. ΘεσσαλονίκηςΗ αγάπη για τη φύση και τα φυτά σε συνδυασμό με τις σπουδές γεωπονίας, την βοήθησε να αξιοποιήσει τις γνώσεις της σε θέματα φυσικού περιβάλλοντος, με τον καλύτερο τρόπο. Η διευθύντρια του τμήματος Garden for all, εργάζεται καθημερινά μαζί με μια εξαιρετική ομάδα γεωπόνων, για να προσφέρουν εξυπηρέτηση, βοήθεια και συμβουλές σε όποιον αγαπά το πράσινο και θέλει να δημιουργήσει το δικό του μικρό παράδεισο.

dragkiwtis

Δραγκιώτης Κυριάκος,

Εξυπηρέτηση Πελατών, Garden for all


Πτυχιούχος τεχνολόγος γεωπονίαςΑνήκει στην ομάδα τoυ Garden Center Βασιλειάδη από το 2003. Ασχολείται με την εξυπηρέτηση πελατών και την ανάπτυξη πωλήσεων και παρακολουθεί την παραγωγή των φυτών στους ιδιόκτητους χώρους του Garden. Έχει βαθιά γνώση του αντικειμένου, που τον βοηθά να αντιλαμβάνεται τις ανάγκες κάθε πελάτη και να προτείνει τις ιδανικές λύσεις για κάθε χώρο. Βασικό του προτέρημα ο ενθουσιασμός, η αγάπη του για το αντικείμενο και η επιθυμία του να προσφέρει πάντα το καλύτερο.

pelka

Πέλκα Θρασύμβουλη

Εξυπηρέτηση Πελατών, Garden for all


Πτυχιούχος γεωπόνος Τ.Ε.Ι. ΘεσσαλονίκηςΕργάζεται στο Garden Center Βασιλειάδη εδώ και 6 χρόνια. Είναι υπεύθυνη, δημιουργική και έχει πάντα τη διάθεση να εξυπηρετήσει, να εξηγήσει και να προσφέρει. Η επιστημονική της κατάρτιση συνδυάζεται άριστα με την τεχνογνωσία και την καινοτομία, που χαρακτηρίζει την εταιρία. Έχει ομαδικό πνεύμα και αντιλαμβάνεται την φιλοσοφία και τα όραμα της εταιρίας για ποιοτικές, σύγχρονες υπηρεσίες.

papadopoulos

Παπαδόπουλος Βαγγέλης

Τεχνικός, Garden For All


Πτυχιούχος Γεωπόνος ασχολείται 20 χρόνια με τον κλάδο της κηποτεχνίας. Από το 2018 έχει ενταχθεί στην ομάδα στελεχών του Garden Center Βασιλειάδη. Είναι πάντα πρόθυμος να εξυπηρετήσει με ευγένεια, να εξηγήσει, να προτείνει. Με την εμπειρία αλλά και την επιμονή του στην λεπτομέρεια εγγυάται την ποιότητα των φυτών και είναι υπεύθυνος για την γενικότερη αισθητική του φυτωρίου.

isaak

Κομπαόρε Ισαάκ

Βοηθός τεχνικού, Garden For All


Ο άνθρωπος που με χαμόγελο και πολύ όρεξη για δουλειά φροντίζει καθημερινά, με αγάπη και αφοσίωση τη διατήρηση της ποιότητας των φυτών μας και την αισθητική του φυτωρίου. Εργάζεται στο Garden Center Βασιλειάδη από το 2017. Είναι πάντα πρόθυμος, πρόσχαρος, γρήγορος και αποτελεσματικός, με θετική διάθεση που κερδίζει κάθε πελάτη.