Το Garden Center

Δίπλα στην πόλη της Θεσσαλονίκης, σε μια έκταση 8.000 τ.μ. κατά μήκος της οδού Θεσσαλονίκης Μουδανιών στο 12ο χλμ, το Garden Center Βασιλειάδη είναι ένα υπερσύγχρονο κέντρο πράσινου, που δίνει λύση σε κάθε μικρή ή μεγάλη ανάγκη σας.

Περισσότερα από 1.500 είδη φυτών από όλο τον κόσμο, σας περιμένουν για να επιλέξετε αυτά που θα γεμίσουν με άρωμα και χρώμα τον κήπο σας. Φυσικά αν αναζητάτε κάποιο σπάνιο είδος που δεν διαθέτουμε, μπορούμε να το βρούμε άμεσα για σας.

Στο χώρο του Garden Center οι γεωπόνοι μας είναι πάντα στη διάθεση σας, για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα φυτά που ταιριάζουν στις συνθήκες για τις οποίες προορίζονται. Το προσωπικό μας είναι άριστα εκπαιδευμένο, για να προσφέρει ιδέες και συμβουλές και να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση.

30 στρέμματα ιδιόκτητη έκταση

Επίσης διαθέτουμε ιδιόκτητες εκτάσεις 30 στρεμμάτων, για την καλλιέργεια φυτών στις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Αυτή η διαδικασία είναι αναγκαία προϋπόθεση για την διασφάλιση της ποιότητας των φυτών μας. Συνδυάστε τις αγορές σας με μια βόλτα στον κήπο μας, μερικά λεπτά ξεκούρασης από το ρυθμό της πόλης μπροστά στη λίμνη ή μαθαίνοντας χρήσιμες πληροφορίες για τα φυτά που σας ενδιαφέρουν. Επιλέξτε φυτά, αξεσουάρ κηπουρικής, εργαλεία, λιπάσματα, γλάστρες ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε για να ομορφύνετε και να περιποιηθείτε τον κήπο και τη βεράντα σας.