Λίγα λόγια για την ιστορία μας…

Το Garden Center Βασιλειάδη τρεις γενιές μετά, συνεχίζει να προσφέρει, με το ίδιο μεράκι και αγάπη, τις πιο εμπνευσμένες ιδέες στο σχεδιασμό κήπου και στην αρχιτεκτονική τοπίου.

 Ήταν το 1965, όταν ο Νίκος Βασιλειάδης, γεωπόνος με ειδίκευση στη λαχανοκομία και ειδικότερα στην έρευνα διασταύρωσης των ποικιλιών δημιουργεί το πρώτο φυτώριο και ασχολείται με την ανθοκομία. Το πάθος του, το μεταδίδει στο γιo του Γιάννη που μπαίνει στην επιχείρηση το 1975 και με την εξειδίκευση του στα δασικά δέντρα συμβάλλει δυναμικά στην ανάπτυξή της. Το 1990, ο Νίκος Βασιλειάδης, εγγονός του ιδρυτή και τρίτη γενιά φυτωριούχος έρχεται και αυτός να προσθέσει τις δυνάμεις του. Με όραμα και φιλοδοξίες μετατρέπει την οικογενειακή επιχείρηση σε μια σύγχρονη εταιρία και την οδηγεί στην κορυφή του κλάδου.

 

Εμπνευσμένος από πρακτικές που ανακαλύπτει σε διάφορα σημεία του κόσμου επεκτείνει τη δραστηριότητα του στην αρχιτεκτονική τοπίου. Νέες υπηρεσίες προστίθενται, ενώ η απαράμιλλη αισθητική, η γνώση και η ποιότητα των φυτών που επιλέγει τον αναδεικνύουν πρωταγωνιστή, στη δημιουργία και φροντίδα κήπων.

Σήμερα ο Νίκος Βασιλειάδης ηγείται ενός σύγχρονου Garden Center, που αξιοποιεί τη συσσωρευμένη εμπειρία τριών γενεών. Η ποιότητα των υπηρεσιών και προϊόντων, οι διεθνείς συνεργασίες, η συνεχής ενασχόληση με την έρευνα και την αναζήτηση των πιο σύγχρονων τάσεων στην κηποτεχνία έχουν κάνει το Garden Center Βασιλειάδη, μια από τις μεγαλύτερες και πιο εξειδικευμένες εταιρίες του κλάδου στην Ελλάδα.

 

Φιλοσοφία

Με αγάπη για το περιβάλλον και σε στενή συνεργασία μαζί σας, παρεμβαίνουμε με σεβασμό στο χώρο σας, για να δημιουργήσουμε έναν “πράσινο κόσμο” όπως εσείς τον ονειρεύεστε.  

Στο Garden Center Βασιλειάδη ακολουθούμε τη φιλοσοφία του πρώτου μας δημιουργού. Είμαστε καινοτόμοι και δημιουργικοί, δίνοντας προτεραιότητα στην ποιότητα, που διατρέχει όλο το φάσμα της δραστηριότητας μας. Με την επιλογή των καλύτερων φυτών, την οργάνωση, την υλικοτεχνική μας υποδομή και την κατασκευαστική μας δυνατότητα επιδιώκουμε την απόλυτη εξυπηρέτηση του πελάτη. Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι η σύγχρονη αντίληψη, που στηρίζεται στην παρακολούθηση των τάσεων, σε χώρες με μεγάλη παράδοση στην αρχιτεκτονική τοπίου. Οι μακροχρόνιες σχέσεις που δημιουργούμε τόσο με τους πελάτες, όσο και με τους προμηθευτές μας στηρίζονται στο σεβασμό και στην αληθινή διάθεση συνεργασίας και είναι για μας, καθημερινή πηγή ικανοποίησης, αλλά και η βάση για τη διαρκή μας αξιολόγηση.

Εξοπλισμός

Στο Garden Center Βασιλειάδη διαθέτουμε τον πιο σύγχρονο και εξειδικευμένο εξοπλισμό, για να αναλάβουμε οποιοδήποτε έργο πράσινου, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στις γειτονικές χώρες.

Η διαρκής επένδυση σε τεχνογνωσία και εξοπλισμό σε συνδυασμό με την συστηματική εκπαίδευση του προσωπικού, μας δίνει τη δυνατότητα να εφαρμόσουμε και να κατασκευάσουμε οποιαδήποτε ιδέα αρχιτεκτονικής τοπίου με ταχύτητα, πιστότητα και φυσικά την ιδανική σχέση κόστους, αποτελέσματος. Όλα τα οχήματα, μηχανήματα και ειδικά εργαλεία μας ελέγχονται και συντηρούνται καθημερινά από εξειδικευμένους μηχανικούς, στις εγκαταστάσεις του Garden Center. Ο έλεγχος είναι αυστηρότατος και απόλυτα προγραμματισμένος, ώστε κάθε μέσο και εργαλείο που χρησιμοποιούμε να είναι λειτουργικό και αποδοτικό.

Εταιρική κοινωνική ευθύνη

Στο Garden Center Βασιλειάδη δεν καλλιεργούμε μόνο φυτά αλλά και αξίες όπως η φιλανθρωπία, ο εθελοντισμός, η αγάπη για το συνάνθρωπο.

Για μας η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί βασική παράμετρο της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας. Έχουμε πλήρη συνείδηση ότι η κάθε επιχείρηση είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το κοινωνικό σύνολο και οφείλει να αναγνωρίζει την ευθύνη που της αναλογεί, απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον. Για αυτό συμμετέχουμε ενεργά σε δράσεις για την αναβάθμιση και προστασία του περιβάλλοντος, ενώ με χορηγικές δραστηριότητες στηρίζουμε φορείς και οργανώσεις, που εργάζονται για την στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, με στόχο τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και της ποιότητας ζωής τους.