Πως σταθεροποιούμε το βότσαλο – ψηφίδα στους χώρους του κήπου μας!

Ένας καινοτόμος τρόπος για να δημιουργήσουμε διαδρόμους στο κήπο μας, είναι οι σταθεροποιητές – γεωκυψέλες, που «κλειδώνουν» το βότσαλο – ψηφίδα σε μικρές ενότητες και το σταθεροποιούν ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα στο περπάτημα αλλά και στην διέλευση αυτοκινήτων.

Όσοι έχουν χρησιμοποιήσει αυτά τα υλικά στο κήπο τους ξέρουν το πρόβλημα. Αν δεν έχει χρησιμοποιηθεί σταθεροποιητής απλώνουν, με αποτέλεσμα δυσκολία στο βάδισμα και σταδιακή διάλυση της επίστρωσης από την κίνηση των αυτοκινήτων.

Στα φυτώρια Βασιλειάδη προτείνουμε την τοποθέτηση σταθεροποιητών, ειδικά σχεδιασμένων για να λύσουν  τα προβλήματα μετατόπισης τους.

Είναι ένα φυσικό υλικό, με κυψελοειδή δομή, απόλυτα διαπερατό που επιτρέπει στην στράγγιση του νερού της βροχής η του ποτίσματος, ελαφρύ και εύπλαστο  κατάλληλο για την επίστρωση οποιασδήποτε μορφής εδάφους (μικρές κλίσεις και ανωμαλίες).

Το κάτω μέρος της κυψελοειδούς επιφάνειας  καλύπτεται από ειδικό φύλλο γεω-υφάσματος, που  εκτός της αποστραγγιστικής του ικανότητας και της σταθεροποίησης του υλικού αποτρέπει την δημιουργία ανεπιθύμητων αγριόχορτων και ρίζων.

Είναι εύκολο στην τοποθέτηση, ενώ τα κυψελοειδή φύλλα είναι αόρατα αφού καλύπτονται πλήρως από το υλικό πλήρωσης ( πχ βότσαλο η ψηφίδα).

Η λύση είναι ιδανική για parking αυτοκινήτων, δρόμους ελαφριάς κυκλοφορίας, μονοπάτια κήπων, γήπεδα, πάρκα, πεζοδρόμια και σε πολλές ακόμη εφαρμογές.