Οι καλύτερες λύσεις για τη φροντίδα του κήπου σας!

Μάθετε για τα νέα προγράμματα φροντίδας κήπου, που έχουμε ετοιμάσει ώστε να έχετε πάντα την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής στην περιποίηση και φροντίδα του κήπου σας!

Πρόγραμμα green 

Περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες εργασίες για την περιποίηση και φροντίδα του κήπου όπως:

  • Χλοοτάπητας (κοπή, φινίρισμα, λίπανση, ψεκασμός)
  • Φυτά (κλαδέματα, λίπανση, ψεκασμός, φυτεύσεις εποχιακών φυτών)
  • Παρτέρια (σκάλισμα ξεβοτάνισμα, χάραξη, ζιζανιοκτονία)
  • Αρδευτικό δίκτυο (ρύθμιση, έλεγχος)

Ο ρυθμός επισκέψεων του συνεργείου συντήρησης για όλο το έτος είναι ανά 2 εβδομάδες με τον ανάλογο αριθμό επαναλήψεων των επιμέρους εργασιών .

Πρόγραμμα silver 

Περιλαμβάνει όλες τις εργασίες του προγράμματος silver αλλά με αυξημένη επαναληπτικότητα εργασιών και ρυθμό επισκέψεων του συνεργείου συντήρησης κατά την υψηλή περίοδο ( Απρίλιος – Σεπτέμβριος)

Δηλαδή κατά την διάρκεια της χαμηλής σαιζόν (Οκτώβριος- Μάρτιος) κάθε 2 εβδομάδες και κατά την διάρκεια της υψηλής σαιζόν κάθε εβδομάδα.

Πρόγραμμα gold

Βασίζεται πάνω στο πρόγραμμα gold και με τον ίδιο αριθμό επισκέψεων, αλλά διαφοροποιείται στην επαναληπτικότητα των εργασιών

Δηλαδή  σε όλη τη διάρκεια του έτους ο κήπος ελέγχεται από τον υπεύθυνο γεωπόνο, που διασφαλίζει την καλή εικόνα και υγεία του κήπου σε συνδυασμό με προτάσεις αισθητικής αναβάθμισης (εποχιακά λουλούδια, διακοσμητικά βότσαλα, βράχους, σιντριβάνια, λίμνες κλπ).

Γενική παρατήρηση  

Η διάρκεια του χρόνου συντήρησης καθορίζεται από το μέγεθος του κήπου, την ύπαρξη χλοοτάπητα, παρτεριών, φυτοφράχτων και μπορντούρες, συνθέσεις θάμνων και εποχιακών, λουλουδιών, καθώς και την ύπαρξη αυτόματου αρδευτικού δικτύου.