Φυσήξτε, σκουπίστε.. τελειώσατε!

Ένα από τα συχνότερα ερωτήματα της εποχής είναι το τι να κάνουμε με όλο αυτό το φύλλωμα το οποίο ξεκινά το φθινόπωρο να καλύπτει τον κήπο. Αν έχετε βαρεθεί να καθαρίζετε φύλλα από τον κήπο σας, τότε είναι η ώρα να αποκτήσετε έναν φυσητήρα φύλλων της Gardena.

Οι φυσητήρες και αναρροφητήρες της Gardena, ηλεκτρικοί ή με μπαταρίες, θα σας βοηθήσουν να αφαιρέσετε φύλλα, σκουπίδια και κομμένο γρασίδι από τον κήπο σας χωρίς να κουραστείτε!

  • Αρχικά πρέπει να επισημάνουμε την επικινδυνότητα των υγρών φύλλων. Λόγω κυρίως της ολισθηρότητας τους, όταν παραμένουν σε αίθρια, πλακόστρωτα ή μονοπάτια.
  • Επίσης τα πεσμένα φύλλα πρέπει να απομακρύνονται από τα τρυφερά βλαστάρια, τα αειθαλή φυτά και το γρασίδι. Ειδάλλως τα φυτά μπορεί να σαπίσουν από τα υγρά φύλλα.

Η σίγουρα κοπιαστική αυτή εργασία γίνεται παιχνίδι με τους φυσητήρες και αναρροφητήρες της Gardena! Ξεχωρίζουν για την ευκολία και την αποτελεσματικότητα τους.

Τo garden center Βασιλειάδη είναι επίσημος αντιπρόσωπος της εταιρίας Gardena! Διαθέτει όλη τη γκάμα των εργαλείων της που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις εργασίες του κήπου μια ευχάριστη και δημιουργική εργασία.