Ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη ευχαριστεί το Garden Center Βασιλειάδη!

Παρακάτω ακολουθεί η ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Πυλαίας-Χορτιάτη κύριου Ιγνάτιου Καϊτετζίδη, για την προσφορά του garden center στην πλήρη ανακατασκευή του κυκλικού κόμβου στην κεντρική πλατεία του Πανοράματος!

Προς τον

Κύριο Νικόλαο Βασιλειάδη, Garden Center Βασιλειάδη

Αξιότιμε κύριε Βασιλειάδη, Αγαπητέ μου φίλε Νίκο,

Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς για την πρόθυμη ανταπόκριση και την ευγενική σου προσφορά που συνέβαλε στην ανάπλαση και αισθητική αναβάθμιση της κεντρικής πλατείας Πανοράματος.

Χάρη στη γενναιόδωρη συμβολή σου ο δήμος μας υλοποίησε μια εξαιρετικά σημαντική παρέμβαση σε ένα σημείο που αποτελεί «κόμβο» της Δημοτικής μας Ενότητας.

Εκφράζοντας το κοινό αίσθημα των συμπολιτών μας στο Πανόραμα, θέλω να σε ευχαριστήσω δημόσια για την ευγενική προσφορά σου.

Η προθυμία σου να αναλάβεις το έργο αλλά και τη συντήρησή του και η φιλοτιμία σου κυριολεκτικά εμφορείται από το πνεύμα και τη φιλοσοφία των χορηγιών της αρχαιότητας.

Η συνεργασία αυτή μας κάνει όλους χαρούμενους και κυρίως αποτελεί λαμπρό παράδειγμα προς όλους τους συμπολίτες μας επιχειρηματίες να γίνουν χορηγοί, να στηρίξουν τον δήμο που είναι συγχρόνως και σπίτι τους. Επιπλέον δείχνει τον δρόμο για την καλή και παραγωγική συνεργασία δήμου και δημοτών που μπορεί να αποδώσει άριστα αποτελέσματα και να γίνει παράδειγμα προς μίμηση για όλους. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα «Φυτώρια Βασιλειάδη» κυριολεκτικά υιοθέτησαν κηποτεχνικά το έργο, καθώς υπό την καθοδήγηση σου ανέλαβαν τη διαμόρφωση του χώρου, τοποθέτηση του τάπητα, κάθε κηποτεχνική εργασία και συνθέσεις με λουλούδια, τα βότσαλα κλπ. Επίσης ανέλαβαν με την ίδια χορηγία και την τακτική συντήρηση της φυτοτεχνικής διαμόρφωσης που διατηρείται έτσι σε άριστη κατάσταση.

Για το δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη η συνεργασία με την επιχειρηματική κοινότητα αποτελεί βασική αρχή και προϋπόθεση καθώς αναδεικνύει τον θεμελιώδη ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και την εταιρική κοινωνική ευθύνη και ευαισθησία των συμπολιτών μας επιχειρηματιών : Δήμος, πολίτες και επιχειρήσεις, δρούμε αλληλεπιδρούμε και είμαστε άρρηκτα συνδεδεμένοι!

Η συμμετοχή των χορηγών μας στην υλοποίηση των έργων και η προσφορά τους είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμες ιδιαίτερα σε αυτά τα δύσκολα χρόνια που η χώρα μας μαστίζεται από την οικονομική κρίση.

Επιπλέον δεν είναι υπερβολή να τονίσουμε ότι η αστική αισθητική, το περιβάλλον που ζούμε διαμορφώνει και την ψυχολογία των ανθρώπων, μας δίνει αισιοδοξία, μας βοηθάει να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά, να μην παραδοθούμε και να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τα προβλήματα και τις δυσκολίες.

Με τα πιο θερμά μου χαιρετίσματα και τις ολόψυχες ευχές μου για δύναμη και υγεία για σένα προσωπικά, όλους τους εργαζόμενους στα «Φυτώρια Βασιλειάδη» και στους οικείους σου, προσδοκώντας ότι οι μεταξύ μας ειλικρινείς δεσμοί θα αποτελέσουν τις καλύτερες προϋποθέσεις για την διεύρυνση και ανάπτυξη αυτής της συνεργασίας σε παρόμοιες δράσεις σε όλα τα επίπεδα, σ’ ευχαριστώ και πάλι θερμά αγαπητέ μου Νίκο!