Μονοπάτια στο κήπο.

Δημιούργησε υπέροχα μονοπάτια στον κήπο σου, επιλέγοντας από διάφορα υλικά και τεχνοτροπίες αυτό που ταιριάζει στο χώρο και την προσωπικότητα του κήπου σου. Το χαλίκι είναι ένας από τους φθηνότερους τρόπους. Έχει καλή αποστράγγιση είναι ευέλικτο και ανθεκτικό, αν τοποθετηθεί σωστά. Αλλά εκτός από πλεονεκτήματα, έχει και μειονεκτήματα.

Τα έπιπλα κήπου δεν κάθονται καλά στην επιφάνεια του, δεν είναι καθόλου άνετο στα γυμνά πόδια και είναι αδύνατο από πάνω του να μαζέψεις σκουπίδια, πεσμένα φύλλα κ.α.

Αλλά το κύριο πρόβλημα με το χαλίκι είναι ότι αν δεν τοποθετηθεί πρώτα μεμβράνη ζιζανίων κάτω από αυτό, τα ζιζάνια θα αναπτυχθούν εύκολα. Επίσης σημαντική είναι η χρήση της ειδικής κυψέλης για να μην κινείται.

Εναλλακτική αλλά ακριβότερη επιλογή είναι τα πέτρινα μονοπάτια. Δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής, αλλά λειτουργικότητας και εργονομίας του χώρου. Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις ξύλο η συνδυασμό υλικών, που θα δώσει ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα στον κήπο.

Στο garden center Βασιλειάδη διαθέτουμε ένα πλήρη κατάλογο υλικών και τεχνοτροπιών για εφαρμογές σε μονοπάτια και αναλαμβάνουμε την κατασκευή τους. Η εμπειρία μας  διασφαλίζει τόσο την αισθητική όσο και τη διαχρονικότητα της κατασκευής.