Αλυσοπρίονο Husqvarna.. και όλα κόβονται

Το αλυσοπρίονο είναι ένας πολύτιμος βοηθός σε πολλές εργασίες του κήπου. Υπάρχει μια μεγάλη γκάμα αλυσοπρίονων, από όπου για να διαλέξουμε το κατάλληλο πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσουμε τη χρήση για την οποία προορίζεται καθώς και τον τύπο του. Για εργασίες όπως το κλάδεμα και ελαφρύτερα καθήκοντα κοπής ιδανικό είναι ένα αλυσοπρίονο Husqvarna 236 γιατί είναι εύκολο στο ξεκινήμα και τη λειτουργία, χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό του και τον ισχυρό κινητήρα X-TORQ® με χαμηλές εκπομπές ρύπων. Στα garden center Βασιλειάδη μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε ώστε να κάνετε τη σωστή επιλογή από τη γκάμα αλυσοπρίονων της Husqvarna.

Ας δούμε όμως ποια είναι τα βασικά κριτήρια για την τελική επιλογή αλυσοπρίονου.

  • Ο σωστός σχεδιασμός του. Είναι απαραίτητος για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό σημαίνει χαμηλό βάρος, υψηλό κέντρο βάρους, αλυσίδα που τεντώνει εύκολα χωρίς την χρήση εργαλείων, λίγες δονήσεις στη χειρολαβή κατά τη διάρκεια της εργασίας, επώνυμη λάμα και αλυσίδα και λεπτό σώμα.
  • Ισχύ κινητήρα/μοτέρ. Η μεγάλη ισχύς στον κινητήρα/μοτέρ εξασφαλίζει ταχύτητα στην εργασία.
  • Μέγεθος λάμας. Επιλέγουμε λάμα ανάλογα με το μέγεθος του ξύλου που θέλουμε να κόψουμε. Συνήθως όσο πιο ισχυρός είναι ο κινητήρας τόσο μεγαλύτερο είναι το μήκος λάμας που πρέπει να διαθέτει το αλυσοπρίονο.

Τα garden center Βασιλειάδη είναι επίσημος αντιπρόσωπος της εταιρίας Husqvarna της μεγαλύτερης και πιο αξιόπιστης εταιρίας του χώρου παγκοσμίως. Τα αλυσοπρίονα Husqvarna προσφέρουν ισχύ, απόδοση και σχεδίαση, που ικανοποιούν τις ανάγκες σας όποιες και αν είναι αυτές.

Η γκάμα της Husqvarna περιλαμβάνει από μηχανήματα βαρέος τύπου έως μικρότερα αλυσοπρίονα για οικιακή χρήση, καθώς και μοντέλα για κόψιμο δέντρων, κλάδεμα και κόψιμο καυσόξυλων, που θα σας επιτρέψουν να εργαστείτε με ασφάλεια, ευελιξία και αυτοπεποίθηση.

Επίσης η Husqvarna διαθέτει αλυσοπρίονα που λειτουργούν με μία ισχυρή μπαταρία ιόντων λιθίου 36V και φημίζονται για την αποτελεσματικότητα και την ισχύ τους και παρέχουν παρόμοια απόδοση με τα βενζινοκίνητα μηχανήματα της εταιρίας.